fbpx

WHATSAPP: +31 (0) 6 18 35 03 35

Recent nieuws

Eigenlijk kun je de mensheid verdelen in drie groepen: zij die houden van schoonmaken, mensen die houden van opruimen, en mensen die echt een hekel aan beide hebben. Maar als je een mooi interieur hebt – waar we natuurlijk vanuit gaan – is het zo zonde om het te laten verslonzen. Bij welke groep je ook hoort, wij weten zeker dat je deze makkelijke schoonmaaktips goed kunt gebruiken.

Je hebt de benodigdheden zelfs waarschijnlijk al in de keuken staan! Met deze tips word je op een slimme manier een heuse schoonmaakkoning- of koningin.

Vereniging Eigen Huis helpt eigen woningbezitters met het onderhoud van hun woning. (buiten)schilderwerk is een van de meest voorkomende en meest uitbestede onderhoudsklussen. Naast onze Eigen Huis Schilderservice, bieden we praktische informatie over het onderhoud van het schilderwerk van je woning.

Mannen hebben een excuus om niet meer te stofzuigen of te dweilen. Uit een Noorse studie blijkt dat de kans op een scheiding groter is wanneer de man helpt in het huishouden.

Of je nu al je kozijnen in de verf wilt zetten of snel een krukje wilt schilderen: een goede schilderklus begint bij de juiste voorbereiding en het juiste gereedschap. Met onze tips ben je in elk geval goed op weg

In een je woning wil je dat alles perfect is. Mooie stoelen die matchen bij de eettafel, een leuke bank waar vanuit je lekker TV kan kijken, een keuken waar je genoeg ruimte hebt. Het zijn allemaal aspecten waarin de meubels betrokken zijn. Echter zijn de muren en het plafond ook erg belangrijk voor de sfeer in jouw woning. Om deze muren mooi te houden moet je de muren eens in de zoveel jaren stucen. Maar wat is stucen precies en kan ik dit zelfdoen? In dit artikel vertellen we alles over het stucen!

OSB-voorzitter Piet Adema houdt een pleidooi om schoonmaken van thuiswerkplekken door schoonmaakbedrijven mogelijk te maken. “Sommige opdrachtgevers van schoonmaakbedrijven zijn daar al over in gesprek met schoonmaakbedrijven. Een aanpassing van de regels van de fiscus is daarvoor nodig,” aldus Piet Adema in landelijke media. 

Je huis schilderen, dubbel glas plaatsen of de zolder isoleren… Het doet vaak even zeer in je portemonnee, maar je hebt er daarna weer jaren plezier van. Als je er tenminste op voorbereid bent. 10 tips om (financieel) slim met het onderhoud van je huis om te gaan. 

Of het nou gaat om een lichte beschadiging op je muur, of omdat je die ene spachtelputz-muur helemaal zat bent: alles kan weer glad gemaakt worden. Wil je geld besparen op een stukadoor? Doe het dan zelf! Klusser Oscar laat zien hoe.

Wij helpen u graag verder.

Plan uw afspraak of Bel gerust +31 (0) 10 302 7556

85+
Schoonmaak locaties
385+
Meubel, tapijt en autointerieur
220+
Onderhoud spoedklussen
285+
Schilderwerken

Onze tevreden klanten

Recent nieuws

7 easy trucs om je huis snel en simpel schoon te makenRecent nieuws10-09-2021

Eigenlijk kun je de mensheid verdelen in drie groepen: zij die houden van schoonmaken, mensen die houden van opruimen, en mensen die echt een hekel aan beide hebben. Maar als je een mooi interieur...

Read More ...

10 tips om te schilderen als een meesterRecent nieuws10-09-2021

Of je nu al je kozijnen in de verf wilt zetten of snel een krukje wilt schilderen: een goede schilderklus begint bij de juiste voorbereiding en het juiste gereedschap. Met onze tips ben je in elk...

Read More ...

Neem contact op of mail ons direct.

FORTIUS CLEANING & Onderhoud

info@fortiuscleaning.com

 

Kantoor Rotterdam:   +31 (0) 10 302 7556
Whatsapp:    +31 (0) 6 18 35 03 35

 

Stadionweg 41, 3077 AS Rotterdam

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

E-mail adres:


Totale prijs € 0.00
Leeg Afrekenen