fbpx

WHATSAPP: +31 (0) 6 18 35 03 35

In een je woning wil je dat alles perfect is. Mooie stoelen die matchen bij de eettafel, een leuke bank waar vanuit je lekker TV kan kijken, een keuken waar je genoeg ruimte hebt. Het zijn allemaal aspecten waarin de meubels betrokken zijn. Echter zijn de muren en het plafond ook erg belangrijk voor de sfeer in jouw woning. Om deze muren mooi te houden moet je de muren eens in de zoveel jaren stucen. Maar wat is stucen precies en kan ik dit zelfdoen? In dit artikel vertellen we alles over het stucen!

Wat is stucen precies?

Stucen is simpelweg het glad maken van een plafond of muur door een gipslaag aan te brengen en glad te strijken. Wanneer er scheuren, deuken of andere narigheden in jouw muur zitten dan kan je ervoor kiezen om je muren weer mooi te maken door ze te stucen. De gipslaag die aangebracht is kan op twee manieren functioneren, namelijk als onderlaag en als eindlaag. Wanneer je het stucwerk als onderlaag wilt gebruiken moet je het hierna nog verven of behangen om het mooi te krijgen. Wanneer je het als eindlaag gebruikt, is het zo afwerkt dat je er niks meer aan hoeft te doen.

Kan ik het zelf doen?

Stucen is een klus dat je zelf kunt doen, maar ik raad persoonlijk aan om het uit te besteden aan een stukadoor. Het stucen is namelijk een hele zware klus die veel inspanning nodig heeft. Het kost kracht en inspanning die de gemiddelde Nederlander niet heeft. Hierdoor kan je tijdens het stucen blessures en andere klachten oplopen. Verder hebben stukadoors veel ervaring waardoor ze het werk makkelijk, snel en zorgvuldig kunnen uitvoeren. Ze maken zelden fouten en dit is erg handig omdat je het werk hierdoor voor een langere periode niet meer hoeft te herhalen.

Wij helpen u graag verder.

Plan uw afspraak of Bel gerust +31 (0) 10 302 7556

85+
Schoonmaak locaties
385+
Meubel, tapijt en autointerieur
220+
Onderhoud spoedklussen
285+
Schilderwerken

Onze tevreden klanten

Recent nieuws

Houden we van: 5 easy trucs om je huis snel en simpel schoon te makenRecent nieuws12-12-2021

Eigenlijk kun je de mensheid verdelen in drie groepen: zij die houden van schoonmaken, mensen die houden van opruimen, en mensen die echt een hekel aan beide hebben. Maar als je een mooi interieur...

Read More ...

ONDERHOUD AAN JE HUIS? VOORKOM VERRASSINGENRecent nieuws12-12-2021

 Je huis schilderen, dubbel glas plaatsen of de zolder isoleren… Het doet vaak even zeer in je portemonnee, maar je hebt er daarna weer jaren plezier van. Als je er tenminste op voorbereid bent. 10...

Read More ...

Neem contact op of mail ons direct.

FORTIUS CLEANING & Onderhoud

info@fortiuscleaning.com

 

Kantoor Rotterdam:   +31 (0) 10 302 7556
Whatsapp:    +31 (0) 6 18 35 03 35

 

Stadionweg 41, 3077 AS Rotterdam

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

E-mail adres:


Totale prijs € 0.00
Leeg Afrekenen