fbpx

WHATSAPP: +31 (0) 6 18 35 03 35

  1. Je huis schoonmaken – begin met jezelf

Een lekker muziekje, je favoriete schoonmaakkleding en een lekker kopje thee. Op welke manier kun je nog beter beginnen met schoonmaken, dan eerst voor jezelf te zorgen. Jij bent tenslotte de poetser van de dag en dan is het wel belangrijk dat je het voor jezelf lekker comfortabel en gezellig maakt.

Vergeet ook niet om jezelf een beloning te geven als je klaar bent met schoonmaken.

 

  1. Huis schoonmaken per huishoudelijke klus

Wij geven de voorkeur om schoon te maken per huishoudelijke klus. Dus pak je stofdoek erbij en ga alle kamers in huis af waar gestoft moet worden. Doe dit vervolgens ook met het stofzuigen, het opruimen van de ruimten en bij het dweilen van de gladde vloeren.

 

Het resultaat zal in het begin niet zo snel te zien zijn, maar uiteindelijk zul je hiermee enorm veel tijd besparen. Dit komt omdat je nu niet steeds hoeft te stoppen met stofzuigen als één kamer gestofzuigd is, om vervolgens verder te gaan met de troep opruimen van tafel. Je kunt nu lekker doorwerken – heerlijk toch?!

 

  1. Werk van hoog naar laag

Zorg ervoor dat je met je poetsdoek van boven naar beneden werkt. Begin dus bij de hoogste plekjes (op de kast, de stofwolk in de hoek bij het plafond) en werk zo langzaam naar beneden toe. Ditzelfde principe kun je aanhouden dat je eerst de droge dingen doet (zoals stoffen en stofzuigen) en daarna pas met het waterfestijn aan de slag gaat (dweilen en de ramen zemen).

 

  1. Pak je plantenspuit – nee niet voor je planten

Waarom heet een plantenspuit eigenlijk een plantenspuit, terwijl de meeste mensen een gieter gebruiken om hun planten van vocht te voorzien? Eigenlijk een beetje vreemd, vind je ook niet?

 

Wij gebruiken de plantenspuit voornamelijk voor huishoudelijke klusjes, zoals je in ons eerdere artkel hierover kunt lezen. Lekker makkelijk: vul je plantenspuit met water en een beetje allesreiniger, schud de fles een beetje en je bent klaar om de vlekken uit je huis te verbannen. Ga de vlekken samen met de huishoud-flacon en een vaatdoek te lijf en de vlekken zijn in mum van tijd weg!  1. Geef jezelf een schoon huis in een bepaalde tijd

Eerder schreven we een artikel om je huishouden met een wekker te snoozen. Ruim je huis snel op en geef jezelf een paar minuten per huishoudelijke taak. Houd per huishoudelijke klus een bepaalde tijd in gedachten en zet je wekker (of je kookwekker).

 

Denk vooral niet te zwaar over al die schoonmaaktaken in huis. Beleef er plezier aan en als je samenwoont dan hoef je er natuurlijk niet alleen voor te staan. Vergeet je je beloning niet?

Wij helpen u graag verder.

Plan uw afspraak of Bel gerust +31 (0) 10 302 7556

85+
Schoonmaak locaties
385+
Meubel, tapijt en autointerieur
220+
Onderhoud spoedklussen
285+
Schilderwerken

Onze tevreden klanten

Recent nieuws

Houden we van: 5 easy trucs om je huis snel en simpel schoon te makenRecent nieuws12-12-2021

Eigenlijk kun je de mensheid verdelen in drie groepen: zij die houden van schoonmaken, mensen die houden van opruimen, en mensen die echt een hekel aan beide hebben. Maar als je een mooi interieur...

Read More ...

ONDERHOUD AAN JE HUIS? VOORKOM VERRASSINGENRecent nieuws12-12-2021

 Je huis schilderen, dubbel glas plaatsen of de zolder isoleren… Het doet vaak even zeer in je portemonnee, maar je hebt er daarna weer jaren plezier van. Als je er tenminste op voorbereid bent. 10...

Read More ...

Neem contact op of mail ons direct.

FORTIUS CLEANING & Onderhoud

info@fortiuscleaning.com

 

Kantoor Rotterdam:   +31 (0) 10 302 7556
Whatsapp:    +31 (0) 6 18 35 03 35

 

Stadionweg 41, 3077 AS Rotterdam

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

E-mail adres:


Totale prijs € 0.00
Leeg Afrekenen