fbpx

WHATSAPP: +31 (0) 6 18 35 03 35

Heb je een eigen kantoor, dan komen er opeens allerlei facilitaire taken op je af. Niet echt iets waar je aan dacht toen je nog aan de keukentafel droomde van een eigen pand, of wel? Je kantoor is je visitekaartje, dus het is vanzelfsprekend dat alles spik en span is als er klanten op bezoek komen. Reden genoeg dus om die schoonmaak goed te regelen! Maar hoe pak je dat aan?

Hoe kies je de schoonmaakdienst die bij jou past?

Een aantal aspecten spelen mee bij de keuze voor een schoonmaakdienst. We zetten er graag een paar voor je op een rij.

1. Frequentie

Hoe vaak en wanneer wil je dat er wordt schoongemaakt? De één is tevreden met eens per maand een grote schoonmaak, de ander wil alles spik en span en wenst twee keer in de week een schoonmaakronde. Wat is voor jou een goed moment in de week dat jouw werkplek wordt schoongemaakt?

2. Zelf regelen of uitbesteden

Ga je zelf de schoonmaker instrueren en begeleiden? Als je geen tijd hebt om iemand te instrueren, kun je beter iemand kiezen met een vakopleiding en ervaring. Iemand die je het vak niet hoeft uit te leggen. Die je kunt 'loslaten'.

3. Vast contract of niet

Wil je een vast contract met een schoonmaker of juist niet? Je kunt zelf iemand in dienst nemen of je kunt iemand inhuren van een schoonmaakdienst. Als je niet zit te wachten op extra administratie ben je beter af door iemand in te huren bij een erkend schoonmaakbedrijf. Dit biedt kwaliteit- en servicegarantie.

4. Alleen schoonmaak of meer

Wil je alleen gebruik maken van schoonmaakdiensten of wil je dit kunnen uitbreiden met facilitaire werkzaamheden, zoals groenvoorziening of reparaties en onderhoud? Er zijn nu eenmaal klussen die erbij horen als je een bedrijfspand hebt. Heb je geen tijd om dit zelf te gaan doen of regelen? Zoek dan een bedrijf waaraan je dit kunt uit besteden. Het hele onderhoud van het pand bij één partij, dat is wel zo makkelijk toch?

5. Budget

Alleen jij bepaalt wat je wilt besteden aan een schone werkomgeving.

Wij helpen u graag verder.

Plan uw afspraak of Bel gerust +31 (0) 10 302 7556

85+
Schoonmaak locaties
385+
Meubel, tapijt en autointerieur
220+
Onderhoud spoedklussen
285+
Schilderwerken

Onze tevreden klanten

Recent nieuws

Houden we van: 5 easy trucs om je huis snel en simpel schoon te makenRecent nieuws12-12-2021

Eigenlijk kun je de mensheid verdelen in drie groepen: zij die houden van schoonmaken, mensen die houden van opruimen, en mensen die echt een hekel aan beide hebben. Maar als je een mooi interieur...

Read More ...

ONDERHOUD AAN JE HUIS? VOORKOM VERRASSINGENRecent nieuws12-12-2021

 Je huis schilderen, dubbel glas plaatsen of de zolder isoleren… Het doet vaak even zeer in je portemonnee, maar je hebt er daarna weer jaren plezier van. Als je er tenminste op voorbereid bent. 10...

Read More ...

Neem contact op of mail ons direct.

FORTIUS CLEANING & Onderhoud

info@fortiuscleaning.com

 

Kantoor Rotterdam:   +31 (0) 10 302 7556
Whatsapp:    +31 (0) 6 18 35 03 35

 

Stadionweg 41, 3077 AS Rotterdam

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

E-mail adres:


Totale prijs € 0.00
Leeg Afrekenen